Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 39χρονου για revenge porn-Ανέβαζε βίντεο ακόμα και ενώ ήταν σε σχέση

Σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε ένας 39χρονος που ανέβαζε βίντεο ερωτικού περιεχομένου με τον ίδιο και τη σύντροφό του.

Μία ακόμα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας απασχόλησε τη Δικαιοσύνη.

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κάθισε ένας 39χρονος που φέρεται να ανέβασε τουλάχιστον 15 βίντεο με τον ίδιο και την πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο, χωρίς τη συναίνεσή της.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του κατηγορητηρίου. Ο 39χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών με τριετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 29χρονη κοπέλα, που είχε σχέση με τον κατηγορούμενο για πέντε χρόνια μέχρι τον Απρίλιο του 2018, είδε στο διαδίκτυο τον Δεκέμβριο εκείνου του έτους βίντεο με προσωπικές τους στιγμές και προχώρησε σε καταγγελία. Μάλιστα, ο 39χρονος φέρεται να ανέβαζε τα βίντεο σε σελιδα ερωτικού περιεχομένου τόσο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους όσο μετά τον χωρισμό του.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι η ανάρτηση των βίντεο ήταν με τη συναίνεση της 29χρονης.