Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 17χρονος Σύρος μετέφερε μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου

Ένας 17χρονος αρνήθηκε να σταματήσει χθες σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει - Μετέφερε τέσσερις παράνομους μετανάστες.

Νέα καταδίωξη σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Εθνικό Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 17χρονο Σύρο, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας, όπου ο 17χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών δύο Σύροι που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ δύο ακόμη παράτυποι Σύροι που είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα από το ανωτέρω όχημα και είχαν τραπεί σε φυγή, εντοπίστηκαν έπειτα από αναζητήσεις.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.