Skip to main content

Κατάμεστο το Βελλίδειο για την ομιλία Μητσοτάκη, συνθήματα από νεολαίους της ΝΔ (vid)

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε σήμερα το συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης για την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χιλιάδες κόσμου, σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο, δεκάδες αυτοδιοικητικοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από όλη τη Βόρεια Ελλάδα κατέκλυσαν σήμερα το συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλιδης", για την ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ.

Ό κ. Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα, και τον γραμματέα της ΝΔ, Παύλο Μαρινάκη έφτασε στο Βελλίδειο στις 19.50 εν μέσω πανηγυρικής ατμόσφαιρας και θερμής υποδοχής, καταχειροκροτούμενος. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκαν οι κ.κ. Μπρατάκος, Ιωακειμοβιτς, στελέχη της κομματικής ηγεσίας της ΝΔ και βέβαια ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, αλλά και πλήθος νέων της ΝΔ φωνάζοντας συνθήματα.

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων οι πρώην πρόεδροι της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είχαν στήσει πηγαδάκια, ενώ στην ίδια σειρά κάθονταν η Ντόρα Μπακογιαννη, ο Μαργαρίτης Σχοινάς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Παρών στην ομιλία είναι και ο επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του  Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
 
 

Από νωρίς στο Ιωάννης Βελλίδης είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ενώ η προσέλευση των επισήμων άρχισε από τις 19.30.

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή στους πρώην πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή  και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη.