Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για παρενόχληση από 15χρονο

Μία 17χρονη κατήγγειλε έναν μαθητή Γυμνασίου ότι μετά το πέρας των μαθημάτων την προσέγγισε, τη σταμάτησε και τη φίλησε χωρίς τη θέλησή της.

Μήνυση σε βάρος ενός 15χρονου μαθητή κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή μία 17χρονη από το Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μετά τη λήξη των μαθημάτων, ο 15χρονος αλλοδαπός που φοιτεί στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο, σχολείο που βρίσκεται δίπλα από το λύκειο που πηγαίνει η 17χρονη ημεδαπή, την προσέγγισε, τη σταμάτησε και επιχείρησε να τη φιλήσει χωρίς τη θέλησή της. Η 17χρονη μετέβη άμεσα στην αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία.

Εχθές, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, η 17χρονη αναγνώρισε τον 15χρονο, ο οποίος βρισκόταν με δύο ακόμη συμμαθητές του. Και οι τρεις προσήχθησαν στο τμήμα, όπου ταυτοποιήθηκε ο 15χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του 15χρονου υποστηρίζει ότι ο νεαρός δεν έχει καμία σχέση με όσα του καταλογίζονται. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή όταν, σύμφωνα με την 17χρονη συνέβη το περιστατικό, εκείνος δεν είχε πάει καν στο σχολείο και καταθέτει γι’ αυτό και μαρτυρίες. Ο φάκελος της δικογραφίας βρίσκεται πλέον στα χέρια της εισαγγελίας ανηλίκων.

φωτογραφία αρχείου