Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 23χρονος φέρεται να έδερνε και να βίαζε τη φίλη του ενώ την απειλούσε και για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Σοκ προκαλεί στη Θεσσαλονίκη καταγγελία ανήλικης (κάτω των 15 ετών) για βιασμό από τον 23χρονο φίλο της, τον ξυλοδαρμό που φέρεται να δεχόταν και τις απειλές για διαρροή βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου και συνελήφθη ο 23χρονος άντρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου έως και 14 Σεπτεμβρίου ενώ είχαν συνάψει σχέση, ο 23χρονος κάποιες φορές εξανάγκαζε την ανήλικη σε ερωτική επαφή είτε με χρήση σωματικής βίας είτε υπό την απειλή διαρροής βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδικτυακό χώρο, το οποίο θα κοινοποιούσε και στους γονείς της.

Επιπρόσθετα, ο νεαρός άντρας, από προφίλ που διατηρεί σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, είχε αναρτήσει ημίγυμνη φωτογραφία της κοπέλας συνοδευόμενη από εξυβριστικό λογότυπο.

Κατά τη διάρκεια δε της σχέσης τους, αναφέρεται ότι προχώρησε σε χρήση σωματικής βίας προκαλώντας στην παθούσα απλή σωματική βλάβη, ενώ παράλληλα απείλησε και το οικογενειακό της περιβάλλον ζητώντας επίμονα αυτή να παραμείνει μαζί του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 ζευγάρια χειροπέδες
2 κινητά τηλέφωνα
φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
2 USB sticks
Κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
Μία κάμερα.

Σημειώνεται ότι, από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή, βρέθηκαν αρχεία φωτογραφιών που απεικονίζουν την παθούσα με τον δράστη σε προσωπικές στιγμές.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ