Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για τον ΕΟΔΥ μετά τον θάνατο ιερέα πέντε παιδιών

Ο ιερέας με κορωνοϊό πριν καταλήξει είχε πραγματοποιήσει κανονικά λειτουργίες στον ναό. Τι καταγγέλλει γιατρός για τον ΕΟΔΥ.

Γιατρός καταγγέλλει ότι δεν έγινε ιχνηλάτηση επαφών ενός 59χρονου ιερέα και πατέρα 5 παιδιών στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Κατέληξε από κορωνοϊό 58χρονος ιερέας χωρίς υποκείμενο νόσημα

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 59χρονος είχε συναντηθεί με μοναχούς του Αγίου Όρους και μέσα σε λίγες μέρες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κατέληξε.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, πριν νοσήσει σοβαρά είχε πραγματοποιήσει κανονικά λειτουργίες στον ναό όπου εκτελεί χρέη ψάλτη ο αδερφός του γιατρού, ενώ στο ίδιο μέρος εκκλησιάζεται και η μητέρα του.

Ο γιατρός του ιερέα, καταγγέλλει πως δεν έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του ιερέα από τον ΕΟΔΥ, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα μια σειρά από άτομα να νοσούν κατά πάσα πιθανότητα χωρίς να το γνωρίζουν.

«Η καταγγελία του πελάτη μου είναι ότι δεν υπήρξε καμία ιχνηλάτηση. Δεν έγινε τίποτα», δήλωσε η δικηγόρος του γιατρού Ανθούλα Ανάσογλου στον ΑΝΤ1.