Skip to main content

Θεσσαλονίκη-Καταγγελία: Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ τούς άφησαν χωρίς ρεύμα!

Μια απλή εργασία ηλεκτρολόγου οδήγησε σε πολύωρη διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα κάτοικοι και επαγγελματίες να αγανακτήσουν.

Σε απόγνωση βρίσκονται από το πρωί κάτοικοι και επαγγελματίες στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Βασιλίσσης Όλγας από μια... παράλειψη υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρουν σε καταγγελία τους στη Voria.gr κάτοικοι της περιοχής, σήμερα το πρωί διακόπηκε η παροχή ρεύματος από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ σε τρεις οικοδομές, ούτως ώστε να γίνει από ιδιώτη ηλεκτρολόγο αλλαγή μετρητή ρεύματος.

Η εργασία του ηλεκτρολόγου ολοκληρώθηκε σε διάρκεια μιας ώρας και αυτό που έμενε ήταν να επανέλθει υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να ξεκλειδώσει το ΚΑΦΑΟ και να επαναφέρει την παροχή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Ωστόσο, παρά τις επανειλημμένες κλήσεις των κατοίκων και τον επαγγελματιών της περιοχής, το ρεύμα από τις 09.00 το πρωί δεν επανήλθε μέχρι τώρα, 6 ώρες περίπου, καθώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από πλευράς ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να έρθει υπάλληλος να σηκώσει τον διακόπτη της παροχής.

Αποτέλεσμα είναι, εν μέσω καύσωνα, ένοικοι των πολυκατοικιών να μένουν χωρίς ρεύμα, ενώ οργισμένοι είναι και επαγγελματίες της περιοχής που διατηρούν καταστήματα τροφίμων καθώς το εμπόρευμά τους έχει καταστραφεί λόγω μη λειτουργίας των ψυγείων.