Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κατέρρευσε παλιά διώροφη κατοικία στην Άνω Πόλη

Από την κατάρρευση της κατοικίας ο δρόμος μπροστά από το σπίτι έχει γεμίσει με μπάζα - Προσπάθεια του δήμου να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες.

Μία διώροφη παλιά κατοικία κατέρρευσε κάτω από άγνωστες συνθήκες την περασμένη εβδομάδα στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά από το κτήριο να γεμίσει με μπάζα.

Η ετοιμόρροπη κατοικία που κατέρρευσε βρίσκεται στην οδό Επταπυργίου 111, ενώ η πρόσβαση στον χώρο έχει αποκλειστεί με ειδική σήμανση της αστυνομίας. Ωστόσο, τα μπάζα από τα ερείπια παραμένουν στο σημείο, ενώ την ευθύνη για την απομάκρυνσή τους έχουν οι ιδιοκτήτες του κτηρίου, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά.



Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του δήμου μετέβη στο σημείο για να ελέγξει την κατάσταση. Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Εφραίμ Κυριζίδης, στη Voria.gr, «σε περίπτωση που τα μπάζα δεν απομακρυνθούν μέχρι αύριο, μηχανήματα του δήμου θα τα απομακρύνουν από τον δρόμο» προκειμένου να μην τραυματιστεί κανείς και για να κυκλοφορούν απρόσκοπτα τα οχήματα, υπογραμμίζοντας βέβαια πως η ενέργεια αυτή είναι αρμοδιότητα του ιδιώτη.

Ο δήμος πάντως κάνει ενέργειες προκειμένου να εντοπίσει και να επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες του κτηρίου.

Φωτογραφίες: Google Maps