Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νέα εικόνα στην πλατεία Γαλοπούλου - Καθαρισμός και δενδροφυτεύσεις

Οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου πραγματοποίησαν σήμερα κοινή επιχείρηση στον χώρο, ο οποίος πλέον αποδόθηκε στους επισκέπτες του φροντισμένος

Νέα, αναβαθμισμένη εικόνα παρουσιάζει η πλατεία Γαλοπούλου, στη δεύτερη δημοτική κοινότητα, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγραμματισμού της διοίκησης Ζέρβα για παρεμβάσεις στις γειτονιές που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με πηγές του δήμου, οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου πραγματοποίησαν κοινή επιχείρηση στον χώρο, ο οποίος πλέον αποδόθηκε στους επισκέπτες του φροντισμένος και ομορφότερος. Συνεργεία του τομέα πρασίνου προχώρησαν στον καθαρισμό με χλοοκοπτικά μηχανήματα των δενδροδόχων, περιποιήθηκαν τα παρτέρια και προχώρησαν και σε νέες δενδροφυτεύσεις σε δενδροδόχους που ήταν κενές. Εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου με τη χρήση και υδροφόρου οχήματος προχώρησαν στον σχολαστικό καθαρισμό όλης της περιοχής.

 

Τις προηγούμενες ημέρες, εξάλλου, στην πλατεία Γαλοπούλου είχαν επέμβει οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, για να βάψουν παγκάκια αλλά και για να επιδιορθώσουν κατεστραμμένα καθιστικά και φθορές στον αστικό εξοπλισμό.