Skip to main content

Χωρίς προβλήματα η έξοδος των Θεσσαλονικέων - Μικρές καθυστερήσεις στα διόδια

Οι καθυστερήσεις εντοπίζονται περισσότερα στα διόδια των Μαλγάρων αλλά και της Ανάληψης - Ομαλή η κίνηση προς Χαλκιδική.

Έφτασε η ώρα που όλο και περισσότεροι Θεσσαλονικείς αφήνουν τα σπίτια τους ενόψει Δεκαπενταυγούστου και αποφασίζουν να εκδράμουν με το αυτοκίνητό τους.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται το μεσημέρι του Σαββάτου στους σταθμούς των διοδίων, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές, που όμως δεν διαρκούν πολύ.

Συγκεκριμένα, οι καθυστερήσεις εντοπίζονται περισσότερα στα διόδια των Μαλγάρων αλλά και της Ανάληψης, με τα αυτοκίντα να δημιουργούν μικρές ουρές αναμονής.

Όσοι κινούνται προς τη Χαλκιδική δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς η κίνηση στην Εθνική Οδό Μουδανίων διεξάγεται γενικά χωρίς καθυστερήσεις. Παρά μόνο στη γέφυρα της Ποτίδαιας εντοπίζεται μία μικρή συμφόρηση.

Σχετική κίνηση εντοπίζεται στην αρχή του δεύτερου ποδιού, με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από τη Γερακινή και για λίγα χιλιόμετρα.

Την ίδια ώρα, οι δρόμοι του κέντρου της πόλης αρχίζουν και θυμίζουν το κλασικό δεκαπενταυγουστιάτικο σκηνικό, αδειάζουν όλο και περισσότερο.

Φωτογραφία αρχείου