Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο 25χρονος είχε ληστέψει και κατάστημα ψιλικών πριν μπουκάρει στο πρακτορείο

Ο συλληφθείς τα ξημερώματα της Κυριακής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε και σε κατάστημα ψιλικών στην Ανάληψη και αφαίρεσε 800 ευρώ.

Μία ακόμα ληστεία είχε διαπράξει τις πρωινές ώρες εχθές ο 25χρονος που μπούκαρε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λίγο πριν τις 21:00 εχθές και συνελήφθη από τις αρχές.

Διαβάστε σχετικά - Σκηνές από ταινία στη Θεσσαλονίκη: Ληστής με όπλο πάλεψε με ιδιοκτήτη πρακτορείου

Συγκεκριμένα, προέκυψε πως ο νεαρός τα ξημερώματα της Κυριακής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Ανάληψης το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και διάφορα προϊόντα.

Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου εισήλθε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών εχθές το βράδυ και με την απειλή όπλου και τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του υπαλλήλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.822,45 ευρώ.

Όπως περιέγραψε νωρίτερα στη Voria.gr αυτόπτης μάρτυρας, σημειώθηκε πάλη σώμα με σώμα ανάμεσα στον ληστή αλλά και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα όπου τον ανέμενε η 20χρονη συνεργός του και επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά εντοπίσθηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι, το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό από το κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και η μοτοσικλέτα, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής από τον τόπο τέλεσης της ληστείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμέτοχή τους και σε άλλες παρόμοιες έκνομες ενέργειες.