Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κυνηγητό ΕΛΑΣ σε Κύπριους που σήκωσαν πανό για τα Βαρώσια (vid)

Κυνηγητό μεταξύ αστυνομικών και των Κύπριων φοιτητών που προσπάθησαν να σηκώσουν πανό στο άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου το απόγευμα της Κυριακής.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που απαθανατίζει αστυνομικούς να κυνηγούν τους Κύπριους φοιτητές που επιχείρησαν να κρεμάσουν πανό στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Δείτε - Θεσσαλονίκη: Προσήγαγαν επτά Κύπριους φοιτητές - Θα σήκωναν πανό για τα Βαρώσια

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο διακρίνονται άτομα να κρατούν πανό, που σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε «πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι», με αφορμή τη σημερινή φιέστα του Ερντογάν στα Βαρώσια ενώ τη στιγμή που αντιλαμβάνονται την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, τρέπονται σε φυγή, με τους αστυνομικούς να τους κυνηγούν πέριξ του αγάλματος.

Μάλιστα, στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικός να κυνηγά και έναν νεαρό που εκείνη την ώρα κάνει skateboard, και σύμφωνα με ανάρτηση της ομάδας holy_corporation στο instagram δεν είχε καμία σχέση με το πανό.

Ταυτόχρονα, παρόντες στο περιστατικό κατήγγειλαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «τραμπουκισμό» από αστυνομικούς όταν προσπάθησαν να καταγράψουν το περιστατικό.

 

Πηγή βίντεο: Panagiotis Delidis/Facebook