Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείνει για τρεις μήνες το Electra Palace (φωτο)

Το ξενοδοχείο Electra Palace θα είναι κλειστό έως τα τέλη Απριλίου, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του.

Κλειστό λόγω εργασιών ανακαίνισης θα παραμείνει για τρεις μήνες το γνωστό ξενοδοχείο, Electra Palace, που βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Αριστοτέλους. 

Το ξενοδοχείο θα είναι κλειστό έως τα τέλη Απριλίου, καθώς πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του και βελτίωσης των υπηρεσιών του.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, ενώ αυτές τις ημέρες τοποθετούνται σκαλωσιές στο εξωτερικό τμήμα του κτηρίου.

«Στο πλαίσιο αναβάθμισης των εγκαταστάσεών μας και βελτίωσης των υπηρεσιών μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις εργασίες ανακαίνισης του Electra Palace Thessaloniki, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 23/01/2020 και θα ολοκληρωθούν περίπου εντός τριών μηνών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε στη διάθεσή σας μέσω email ή τηλεφωνικώς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η επιχείρηση σε μήνυμά της.

Το Electra Palace Thessaloniki άνοιξε τις πόρτες του στην πλατεία Αριστοτέλους το 1972, προκειμένου να φιλοξενήσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, προσφέροντας την εμπειρία της φιλοξενίας των Electra Hotels and Resorts και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.