Skip to main content

Θύμα του κορωνοϊού ο Πολυχώρος WE - Κλείνει μέχρι τον Σεπτέμβριο

Η επιχείρηση αναφέρει πως οι τελευταίες εξαγγελίες για τη σταδιακή άρση των μέτρων στους χώρους συνάθροισης, καθιστούν αδύνατη την επανεκκίνησή του.

Κλείνει μέχρι τον Σεπτέμβριο ο Πολυχώρος Αθλητισμού και Πολιτισμού WE, όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση της Θεσσαλονίκης με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.

«Δυστυχώς οι πιο πρόσφατες εξαγγελίες αναφορικά με την σταδιακή άρση των μέτρων στους χώρους συνάθροισης κοινού (εστίαση, γυμναστήρια, χώροι εκδηλώσεων κοκ) καθιστούν για εμάς αδύνατη την επανεκκίνηση, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο πάνω από 1000 τ.μ.» αναφέρει η επιχείρηση, που παραμένει κλειστή με κρατική εντολή από τις 13 Μαρτίου για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Οι καιροί επιζητούν κρίσιμες αποφάσεις. Ο Πολυχώρος WE είναι ένας χώρος με πολλά λειτουργικά έξοδα και η διατήρησή του, κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και εξαγγελίες είναι αδύνατη» σημειώνει η επιχείρηση, ευχόμενη παράλληλα «να βρεθούν αξιοπρεπείς λύσεις που να δίνουν πνοή και ανάσα στις επιχειρήσεις αλλά και να παρθούν γενναία μέτρα για όλους/ες τους/ις εργαζόμενους/ες σε όλους τους κλάδους αλλά και φυσικά τους ανέργους που τόσο έχουν υποφέρει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας».

«Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι παραμένουμε σταθερά δίπλα στους εργαζόμενους μας, πραγματοποιώντας όλες τις απαραίτητες κινήσεις για την προστασία τους (στον Πολυχώρο εργάζονται 40 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων)» επισημαίνεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει:

«Με το κεφάλι ψηλά, σας αποχαιρετούμε προς το παρόν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο ελπίζοντας να είστε πάνω από όλα υγιείς. Τα καλύτερα έρχονται!».

Δείτε την ανάρτηση: