Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΤΡΟ

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Κλειστό θα είναι εκ νέου το τμήμα της οδού Βενιζέλου μεταξύ Εγνατίας και Ερμού, λόγω έργων της Κ' κατασκευαστικής φάσης στην περιοχή του σταθμού Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Το εν λόγω τμήμα θα κλείσει από μεθαύριο και ως εκ τούτου θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με 12μηνη διάρκεια.

Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφοριία  όλων των οχημάτων στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ερμού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εγνατία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ερμού, Αγίας Σοφίας και Ίωνος Δραγούμη.
 
Επιπροσθέτως η κυκλοφορία στο ανωτέρω αποκλεισμένο τμήμα καθώς επίσης και στις κάθετες οδούς που συμβάλλουν σε αυτό, θα διεξάγεται μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για τις κινήσεις των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν διάρκεια δώδεκα μήνες και έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ