Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλείνει το Little Big House στην Άνω Πόλη

Μετά από οκτώ χρόνια λειτουργίας οι ιδιοκτήτες του hostel επί της Ανδοκίδου 24 αποφάσισαν να σφραγίσουν τα πολύχρωμα παράθυρα και τις πόρτες.

Το κλείσιμο του Little Big House στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου ανακοίνωσαν σήμερα οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης, μέσω ανάρτησης στη σελίδα τους στο Facebook.

Μετά από οκτώ χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας οι ιδιοκτήτες του hostel επί της Ανδοκίδου 24 στην Άνω Πόλη αποφάσισαν να σφραγίσουν τα πολύχρωμα παράθυρα και τις πόρτες του κτηρίου και προσκαλούν το κοινό για ένα τελευταίο καφέ ή ποτό την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο Facebook:

«Το 2010 αποφασίζουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να δημιουργήσουμε με όλη μας την αγάπη και την απειρία μας ένα πολύχρωμο, ζεστό και φιλικό χώρο φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη. Το 2011 ανοίγει το Little Big House hostel και ένα απίστευτο ταξίδι ξεκινάει … Το 2014 το Little Big House καφέ συμπληρώνει το όραμά μας.

Τα 8 χρόνια που ακολούθησαν ήταν συναρπαστικά και οι χαρές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο πέρασαν το κατώφλι μας και μας χάρισαν την αγάπη τους, τις ιδέες τους, τις αγκαλιές τους και την αισιοδοξία ότι η ανθρωπότητα έχει πιο πολλά να μοιραστεί παρά να χωρίσει.

Ήρθε η ώρα όμως το Little Big House hostel & cafe να ξεκουραστεί και να πάει κι αυτό το δικό του ταξίδι. Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 θα είναι η τελευταία ημέρα που θα είμαστε εκεί – από τις 08:00 μέχρι τις 00:00 - για να σας δούμε και να μας δείτε και να πιούμε ένα τελευταίο καφέ ή ποτό στη υγειά σας.

Τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλα τα υπέροχα πλάσματα που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια για να μπορεί να πραγματοποιείται το Little Big House όνειρό μας. Χωρίς εσάς Stella Varna, Athina Siamidou, Sophia Liaskou, Xristina Kiourtsidou, Kyriaki Fotiadou, Anny Redlips Marina Garyfalou, Sofia Karasavvidou, Anastasia Taya, Francesca Martini, δεσποινα φουντουκιδου, Μαριααννα Μπουκουβαλα, Kwstantia Koutsirimpa, Elena Gondra, Δάφνη Δρόσου (Daphne Drossou), Maria Nikolaidou, Αννα Φυσαρακη (Αννα Φυσαράκη), Kalli Siamidou, Fotini Tsarpana, Hermes Dreamfacta Insky, Μαρίνα Ατασθαλία (Marina Lenfer), Γεωργία Καρασαββίδου, Λίνα Κιουρτσίδου, Κατερίνα Βασιλειάδου, Μαρία Τσιόπα και Βέρα Καραγιαννίδου».