Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστά τμήματα στην οδό Εγνατία λόγω έργων της ΕΥΑΘ

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιεί τις ρυθμίσεις, τα έργα θα πραγματοποιηθούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 07.00 το απόγευμα.

Εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις βρίσκονται σε ισχύ σήμερα Κυριακή στην οδό Εγνατία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω έργων κατασκευής νέου αγωγού που θα πραγματοποιήσει η ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης τα έργα θα πραγματοποιηθούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 07.00 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών:

1. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά της οδού Εγνατίας, από τη συμβολή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως τη συμβολή της με την οδό Λαγκαδά.

2. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων με προσωρινή αντιδρόμηση μέρους του οδοστρώματος του ρεύματος πορείας προς Ανατολικά.

3. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Η τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.