Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστή για δεύτερη μέρα η Μαρτίου λόγω ασφαλτοστρώσεων

Κλειστά θα παραμείνουν τμήματα της οδού 25ης Μαρτίου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης-Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο σημείο.

Κλειστά για δεύτερη μέρα θα παραμείνουν τμήματα της οδού 25ης Μαρτίου καθώς πραγματοποιούναι εργασίες ασφαλτόστρωσης καθώς πραγματοποιούνται από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σήμερα Παρασκευή είναι η δεύτερη φάση των εργασιών και συνεχίζουν να εφαρμόζονται  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σήμερα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Αλκμήνης έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονίας.

Συνέπεια των ανωτέρω θα μετατραπούν σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα ανωτέρω οδικά τμήματα θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.

Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη Φάση των εργασιών και μέχρι την ολοκλήρωσή τους, θα επιτρέπεται μόνο η ευθεία κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και θα απαγορευτούν οι κινήσεις των οχημάτων από τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή προς την οδό 25ης Μαρτίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών, Αλ. Παπαναστασίου, Μαρασλή, Μακεδονίας, Αλκμήνης, της Λεωφόρου Κ.Καραμανλή και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.