Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστή η Λεωφόρος Νίκης λόγω ασφαλτόστρωσης - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (φωτο)

Διακόπτεται από σήμερα η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, πλην του ποδηλατοδρόμου, σε μεγάλο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης λόγω εργασιών

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν από τον δήμο Θεσσαλονίκης από σήμερα Τετάρτη έως και το Σάββατο, από τις 6 το πρωί έως τις 14:00, επί της Λεωφόρου Νίκης, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Λόγω των έργων, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Τροχαία, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τετάρτη και Πέμπτη 20 & 21 Οκτωβρίου 2021

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Παρασκευή και Σάββατο 22 & 23 Οκτωβρίου 2021
Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Νίκης (εκτός του ποδηλατοδρόμου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στη Λεωφόρο Νίκης, κατά μήκος της ζώνης εργασιών.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

«Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.