Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστοί κεντρικοί δρόμοι και σήμερα λόγω γυρισμάτων του «The Bricklayer»

Για μια ακόμα μέρα κεντρικοί δρόμοι θα είναι κλειστοί στην πόλη λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για μια ακόμα μέρα βρίσκονται σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων της ταινίας «The Bricklayer».

Συγκεκριμένα από τις 06.00 έως της 14.00 σήμερα δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

- Οδός Ι. Δραγούμη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Μητροπόλεως, Μητροπόλεως, την οδό Κατούνη έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, [δύο (02) αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αιγύπτου (κάθετη στην Πολυτεχνείου)].

- Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ι. Δραγούμη, Τσιμισκή, Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

- Επισημαίνεται ότι, οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των ανωτέρω οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Ακόμα, από ώρα 21.00 του Σαββάτου 26 Μαρτίου έως ώρα 14.00 της Κυριακής 27 Μαρτίου, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς :

- Οδός Ι. Δραγούμη, από την οδό Τσιμισκή έως την οδό Μητροπόλεως, Μητροπόλεως, από την οδό Κατούνη έως την οδό Ελ. Βενιζέλου, Τσιμισκή, από την οδό Ελ. Βενιζέλου έως την οδό Αιγύπτου (κάθετη στην Πολυτεχνείου).