Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κλειστό το 105ο δημοτικό-Η ανακοίνωση στους γονείς

Οι λόγοι που οδήγησαν στο σημερινό λουκέτο στο σχολείο είναι καθαρά προληπτικοί, ώστε να διερευνηθεί ενδεχόμενο επαφής μέλους με νοσούντα από κορωνοϊό

Σε ρυθμούς... κορωνοϊού κινείται από χθες η Θεσσαλονίκη μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος στη χώρα σε μια 38χρονη που βρισκόταν σε ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία.

Μετά την πρώτη αντίδραση και τη σύσκεψη που έγινε στη Θεσσαλονίκη παρουσία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αλλά και την απολύμανση που διατάχθηκε να γίνει στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, σήμερα παραμένει κλειστό και ένα σχολείο της πόλης, το 105ο δημοτικό στην περιοχή της Μαλακοπής.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο σημερινό λουκέτο στο σχολείο είναι καθαρά προληπτικοί, ώστε να διερευνηθεί ενδεχόμενο επαφής μέλους της σχολικής κοινότητας με νοσούντα από κορωνοϊό.

«Αξιότιμοι γονείς καλημέρα σας,
Ανακοινώνουμε ότι ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020, το σχολείο μας, θα παραμείνει κλειστό. Ευχαριστούμε», αναφέρει η ανακοίνωση υπογεγραμμένη από τον διευθυντή του σχολείου προς τους γονείς, οι οποίοι ωστόσο ενημερώθηκαν χθες με sms για το σημερινό κλείσιμο του σχολείου.



Όπως δήλωσε χθες στην Voria.gr ο διευθυντής περιφερειακής εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Κόπτσης, το σχολείο θα λειτουργήσει αύριο κανονικά.