Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κόλλησαν τα έργα στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου

Αυτοψία πραγματοποίησε στα «Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου» σήμερα το πρωί προκειμένου να ελέγξει την πρόοδο των εργασιών

Στασιμότητα στην ολοκλήρωση των έργων στα «Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου» διαπίστωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σε αυτοψία που πραγματοποίησε στο σημείο σήμερα το πρωί.

Όσον αφορά τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό δελτίο του δήμου, κυριάρχησε έντονος προβληματισμός για την πορεία εκτέλεσης των έργων καθώς παρατηρείται στασιμότητα στην ολοκλήρωση των υδραυλικών έργων αποχέτευσης ομβρίων, ύδρευσης και άρδευσης που πραγματοποιούνται παράλληλα με τις εργασίες αντικατάστασης του φωτισμού.

Ο δήμαρχος ζήτησε την άμεση κατάθεση του νέου χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των εργασιών και έδωσε την εντολή να τηρηθεί απαρέγκλιτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων, αποτελούν απόρροια της συνολικής κατάστασης που επικράτησε στο δήμο, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες προ των εκλογών.

Στην αυτοψία που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας, τον Κ. Ζέρβα συνόδευαν οι κ. Δημήτριος Μήτρου, επιστημονικός σύμβουλος του δημάρχου και Νίκος Μεσημέρης, διευθυντής της επιβλέπουσας υπηρεσίας του έργου.