Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για να νοσηλευτεί 14χρονη με κορωνοϊό-Αρνητές οι γονείς

Για τη μεταφορά της στο νοσοκομείο χρειάστηκε εισαγγελική παρέμβαση, αφού οι γονείς της, που φέρεται να είναι αρνητές, την κρατούσαν στο σπίτι

Με εισαγγελική παρέμβαση έγινε η μεταφορά της 14χρονης από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη για να νοσηλευτεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, καθώς νοσεί σοβαρά με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το Mega, η 14χρονη βρίσκεται σε κλίνη Covid-19 του νοσοκομείου, ενώ για τη μεταφορά της εκεί χρειάστηκε εισαγγελική παρέμβαση, αφού οι γονείς της, που φέρεται να είναι αρνητές, την κρατούσαν στο σπίτι.

Διαβάστε σχετικά Θεσσαλονίκη: Στο Ιπποκράτειο 14χρονη από τη Δράμα που νοσεί βαριά με κορωνοϊό

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει τη νεαρή.

Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο, με τους γονείς του όμως να έχουν διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega η Όλγα Βασιλείου, γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της πόλης και στη συνέχεια στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να μεριμνήσουν για τη 14χρονη.

«Παιδιά βρίσκονται στο σπίτι τους γιατί κάποιοι αρνούνται να δουν μια πραγματική κατάσταση και ότι χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομεία. Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε η κ. Βασιλείου.

«Οι γονείς είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα. Έχουν άλλα τρία παιδιά», συμπλήρωσε η ίδια.

Αναλυτικά στο βίντεο τι συνέβη σύμφωνα με τη γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας: