Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του νέου καταστήματος My market

Συνολικά τα δέκα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη έφθασε η αλυσίδα My market του ομίλου Metro. Σε εξέλιξη πρόγραμμα επενδύσεων και ανακαινίσεων.

Το νέο της κατάστημα στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη εγκαινίασε σήμερα η αλυσίδα My market του ομίλου Metro φθάνοντας έτσι τα δέκα σημεία στην πόλη.  Η δημιουργία του νέου καταστήματος εντάσσεται στο τριετές πρόγραμμα επενδύσεων(2016-2018) του ομίλου Metro συνολικού ύψους 100-120 εκατ.ευρώ, που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τόσο σε νέα σημεία όσο και στην ανακαίνιση των καταστημάτων της Βερόπουλος που έχουν ενσωματωθεί από τις αρχές του 2016 στο δίκτυο της αλυσίδας My Market.

Το κατάστημα στην οδό Λαγκαδά 163 είναι επιφάνειας 1.200 τμ, αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο, διαθέτει υπαίθριο χώρο στάθμευσης 22 θέσεων και αποτελεί το πρώτο κατάστημα που δημιουργεί η αλυσίδα στη Θεσσαλονίκη καθώς τα υπόλοιπα εννέα ήταν καταστήματα του δικτύου της εξαγορασθείσας Βερόπουλος. Μάλιστα, ήδη έχουν ανακαινισθεί πλήρως και εγκαινιάζονται στις αρχές Δεκεμβρίου τα τρία καταστήματα σε Ηλιούπολη, Ωραιόκαστρο και Εύοσμο, ενώ στη συνέχεια παίρνουν σειρά για ανακαίνιση τα υπόλοιπα έξι καταστήματα σε Σταυρούπολη, Κορδελιό, Καλαμαριά, Βασ.Όλγας και Ωραιόκαστρο.

Ουρές σχημάτισαν οι καταναλωτές στα εγκαίνια του νέου My market στην οδό Λαγκαδά σπεύδοντας να επωφεληθούν από τις προσφορές που ισχύουν μέχρι την 1η Δεκεμβρίου

 

Όπως τόνισε στη Voria.gr ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Metro Αριστοτέλης Παντελιάδης, η Θεσσαλονίκη όπως και η Βόρεια Ελλάδα αποτελούν στρατηγικά σημεία ανάπτυξης. Πρόσφατα, εξάλλου, ολοκληρώθηκε και η επένδυση του υπερσύγχρονου Κέντρου Διανομής 22.000 τμ στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, το τρίτο μεγαλύτερο του ομίλου στην Ελλάδα που εξυπηρετεί καθημερινά 60 καταστήματα σε Βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία. Στην εν λόγω περιοχή απασχολεί 830 άτομα(10.000 εργαζόμενοι πανελλαδικά) και συνεργάζεται με περισσότερους από 100 τοπικούς παραγωγούς και συνεταιριστικές οργανώσεις.

Σύγχρονη αισθητική και λειτουργικοί χώροι

Ο χώρος της μαναβικής

Ο όμιλος Metro αριθμεί σήμερα 220 καταστήματα σούπερ μάρκετ My market από 67 στο τέλος του 2015 και 47 καταστήματα Cash&Carry. Μάλιστα, στις αρχές Δεκεμβρίου ανοίγει ένα νέο Cash&Carry καθώς ένα νέο My market στην Λάρισα. Το 2017 ο όμιλος αναμένεται να δημιουργήσει τουλάχιστον δέκα νέα καταστήματα κυρίως λιανικής με το ένα κατάστημα να βρίσκεται ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον κ.Παντελιάδη, ο τζίρος του ομίλου Metrο το 2016 αναμένεται να προσεγγίσει τα 1,2 δισ.ευρώ αυξημένα κατά 8-10% σε σχέση με το 2015, ενώ το 2019 μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα φθάσει τα 1,5 δισ.ευρώ.

Η αλυσίδα My Market είναι μία 100% ελληνική εταιρία με οικογενειακή μάλιστα μετοχική σύνθεση. Δραστηριοποιείται από το 1976 στηρίζοντας τους Έλληνες εργαζόμενους, επιχειρηματίες, παραγωγούς και καταναλωτές. «Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τους προμηθευτές, τους στηρίζουμε και μας στηρίζουν», ανέφερε ο κ.Παντελιάδης.

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει τους πελάτες

Δυνατή ποιότητα και άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα

Εκπλήξεις, δώρα, γευστικό φαγητό, ποτό και μουσική στα εγκαίνια του My market στην οδό Λαγκαδά