Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Κοσμοσυρροή στο ΑΠΘ για την εκδήλωση προς τιμή του Άλμπερτ Μπουρλά

Ο CEO της Pfizer θα αναγορευτεί επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ σε εκδήλωση που γίνεται στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Μία συγκινητική εκδήλωση με τιμώμενο πρόσωπο τον CEO της Pfizer, Άλμπερ Μπουρλά, τον Άκη της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε εξέλιξη στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παρουσία πλήθους κόσμου


Ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ και n Ισραnλιτική Κοινότnτα Θεσσαλονίκnς πραγματοποιούν αυτήν την εκδήλωση, στην οποία ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ θα αναγορεύσει επίτιμο πρόεδρό του τον κ. Μπουρλά.

Το παρών στην εκδήλωση δίνουν ο υφυπουργός Εσωτερικών Αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας, Γερακίνα Μπισμπίνα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου και πολλά άλλα πρόσωπα των αρχών της πόλης.

Μάλιστα, από την πλευρά των διοργανωτών βρίσκονται ο πρόεδρος της Ισραnλιτικής Κοινότnτας Θεσσαλονίκnς, Δαυίδ Σαλτιέλ αλλά και η πρόεδρος συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ, Γιάννα Παναγοπούλου.

Οι ομιλητές μίλησαν εγκάρδια για τον άνθρωπο που ξεκίνησε από τα έδρανα του πανεπιστημίου, τον Άκη, και έφθασε στο σημείο να γίνει CEO μίας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες του κόσμου.

Ο κ. Μπουρλά θα απευθύνει Ομιλία με θέμα «Η επένδυση στην καινοτομία».

Η εκδήλωση γίνεται για τα 74 χρόνια από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ