Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Κρατούσε παράνομα και βίαζε 33χρονη από το Ιράκ

Ο 34χρονος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 33χρονης την κατακρατούσε παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας προέβαινε σε ασελγείς πράξεις

Εφιαλτικές ώρες στα χέρια του λαθροδιακινητή της πέρασε μια 33χρονη από Ιράκ και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Ο 33χρονος από την Τουρκία κρατούσε παράνομα και βίαζε την 33χρονη, ενώ φέρεται να προέβει σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του 4χρονου γιου της.

Η υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων εξιχνιάσθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο 34χρονος δράστης συνελήφθη πρωινές ώρες χθες και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 34χρονος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε τον περασμένο Μάρτιο έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία. Την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της 33χρονης, με τη χρήση βίας και απειλής βίας, την βίαζε κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του 4χρονου γιου της.

Η 33χρονη κατήγγειλε αρχικά τα όσα εφιαλτικά ζούσε στο πλαίσιο συνεντεύξεων για τη διαδικασία ασύλου και στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.