Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μικρότερη από το κανονικό η κίνηση οχημάτων στα Μάλγαρα

Πολύ μικρή είναι η κίνηση των οχημάτων στις εξόδους της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας αισιόδοξο μήνυμα τήρησης περιορισμού μετακινήσεων.

Τηρούν από ό,τι φαίνεται τις συστάσεις για περιορισμό μετακινήσεων εκτός της πόλης οι Θεσσαλονικείς, όπως μαρτυρά η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, η κίνηση των οχημάτων ήταν αναιμική, «λιγότερη από το κανονικό», που μαρτυρά πως προς το παρόν παραμένουν στη βάση τους οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, σε αντίθεση με τα όσα συνέβησαν στην Αττική όπου σημειώθηκε κυκλοφοριακός φόρτος στα διόδια της Ελευσίνας.

Διαβάστε ακόμα: Άδεια η περιφερειακή - Ανησυχία για το Σαββατοκύριακο

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, όπου σύμφωνα με την αστυνομία η κίνηση είναι ελάχιστη, αν και υπήρξε ανησυχία από τοπικούς φορείς της Χαλκιδικής για μαζική προσέλευση Θεσσαλονικέων στα εξοχικά τους.

Καθοριστική βέβαια θα είναι η αυριανή μέρα, όπου θα κριθεί όπως άλλωστε είπε και ο πρωθυπουργός κατά πόσο θα τηρηθεί στο έπακρο το μέτρο περιορισμού μετακινήσεων είτε εντός αστικού ιστού, είτε σε οικισμούς της περιφέρειας.