Skip to main content

Σοβαρή περιπέτεια με αίσιο τέλος για φίλο του Άρη στο Αλεξάνδρειο (video)

Αναστάτωση προέκυψε στην κερκίδα όταν λιποθύμισε ένας νεαρός οπαδός των «κιτρινόμαυρων» - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Μια σοβαρή περιπέτεια πέρασε ένας συνάνθρωπος μας που βρέθηκε σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του Ηρακλή.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου ο άνδρας «κατέρρευσε», αλλά με την έγκαιρη επέμβαση των ανθρώπων της γηπεδούχου ομάδας,  αλλά και του φίλου του Άρη και φυσικοθεραπευτή Χριστόφορου Μουρατίδη, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Ο αγώνας διεκόπη για 6 περίπου λεπτά, με τις απαραίτητες βοήθειες να δίνονται στον άνθρωπο που είχε το πρόβλημα, ο οποίος, εν τέλει, μεταφέθηκε με φορείο εκτός γηπέδου, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σε ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης, σημειώνει:

«Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του Άρη κατέρρευσε στην κερκίδα.

Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του Άρη (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.

Τους ευχαριστούμε όλους!».