Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ληστές εφόρμησαν σε χρυσοχοείο με... φορτηγάκι (vid)

Τρεις ληστές εισέβαλαν με φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα σε χρυσοχοείο στα Κουφάλια, διαλύοντας στόρια και τζαμαρίες

Κινηματογραφικές σκηνές αντίκρισαν σήμερα τα ξημερώματα κάτοικοι στο κέντρο των Κουφαλίων, όταν τρεις ληστές, εκ των οποίων ο ένας φορούσε κουκούλα, εισέβαλαν με φορτηγάκι που είχαν κλέψει νωρίτερα, σε χρυσοχοείο της περιοχής, διαλύοντας στόρια και τζαμαρίες.

Σύμφωνα με το e-koufalia.gr, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, καθώς έγιναν αμέσως αντιληπτοί εγκαταλείποντας με αναμμένη μηχανή το φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή , αφού επιβιβάστηκαν σε άλλο αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσε ο ιδιοκτήτης που ειδοποιήθηκε, καθώς και η Αστυνομία, ενώ γίνεται καταμέτρηση για να διαπιστωθεί αν πρόλαβαν οι δράστες να αρπάξουν κάτι από το κατάστημα.

Επαγγελματίες και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν αγανακτισμένοι με το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ το εν λόγω κοσμηματοπωλείο είχε γίνει και πάλι στόχος πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν συνέχεια τέτοια πράγματα. Δεν ξέρουμε πως να προστατεύσουμε τα μαγαζιά μας και τις περιουσίες μας», είπε ιδιοκτήτης κοντινού καταστήματος.

«Δεν υπάρχει αστυνόμευση. Όλα είναι ανεξέλεγκτα. οι συμμορίες κάνουν ότι θέλουν», ανέφερε μια ακόμα κάτοικος της περιοχής.

Πηγή φωτογραφίας και βίντεο: e-koufalia.gr