Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε ακόμη δύο συνδέσμους οπαδών του ΠΑΟΚ σε Εύοσμο και Ανάληψη

Οι δύο σύνδεσμοι λειτουργούσαν από φίλους του Δικεφάλου του Βορρά και βρίσκοταν στην ευρύτερη περιοχή της Ανάληψης και του Ευόσμου

Λουκέτο σε ακόμη δύο συνδέσμους οπαδών που λειτουργούσαν παράνομα στη Θεσσαλονίκη έβαλε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο σύνδεσμοι λειτουργούσαν από φίλους του ΠΑΟΚ και βρίσκονται στην περιοχή της Ανάληψης και του Ευόσμου. O πρώτος εδρεύει επί της οδού Ορέστου, γνωστός ως «Μακεδόνες» και ο δεύτερος επί της οδού Παπάγου, γνωστός ως «Lemmy».

Σημειώνεται ότι τη χθεσινή μέρα η αστυνομία σφράγισε ακόμη τρεις συνδέσμους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα τη χθεσινή μέρα μπήκε λουκέτο στον σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που εδρεύει στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού και σε δύο σύνδεσμους φίλων του Ηρακλή. Ο ένας στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου γνωστός ως «Αυτόνομη Θύρα 10» και o δεύτερος στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Το κλείσιμο των πέντε συνδέσμων ήρθε μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού - Ευόσμου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «από χθες (10-02-2022) έως και σήμερα (11-02-2022), σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε (5) παραρτήματα - γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη - απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής».