Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με μάσκες, γάντια και οι λαϊκές- Μειωμένη η κίνηση (vid)

Λίγος κόσμος, αρκετοί με μάσκες και γάντια, κάνουν γρήγορα τα ψώνια τους, αμίλητοι σε σχέση με άλλες φορές - Τα... χιουμοριστικά σχόλια των πωλητών

Κυρίως γάντια αλλά και μάσκες φορούν από σήμερα οι πωλητές στις λαϊκές αγορές στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στη λαϊκή της οδού Αρτάκη, στον Άγιο Θεράποντα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, οι παραγωγοί έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα, ενώ η καταναλωτική κίνηση έχει σαφώς μειωθεί.



Λίγος κόσμος, αρκετοί με μάσκες και γάντια, κάνουν γρήγορα τα ψώνια τους, αμίλητοι σε σχέση με άλλες φορές, και γυρίζουν στο σπίτι.



Δεν λείπουν βέβαια και τα χιουμοριστικά σχόλια που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι πωλητές για να περάσει ευχάριστα η ημέρα τους, με το κυρίαρχο θέμα να είναι φυσικά... ο κορωνοϊός. «Σαν να παίζουμε στο Grey's Anatomy» φώναζε ένας παραγωγός. «Ελένη, θα έρθω εκεί να σε αγκαλιάσω και να σε φιλήσω» φώναζε ένας άλλος, με την κ. Ελένη να απαντά ευδιάθετα «δεν θέλω να με αγαπάτε αυτό τον καιρό, μπορείτε να με μισείτε;».



Να αναφερθεί πάντως πως ο πάγκος που είχε συγκεντρώσει τον περισσότερο κόσμο ήταν αυτός με τα χαρτιά υγείας, με την πωλήτρια να φωνάζει «ένας, ένας, μου μιλάτε όλοι μαζί και δεν μπορώ».