Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΟΝΙΑ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ (ΦΩΤΟ)

Οι ξένοι μαθητές επισκέφθηκαν το Παλατάκι, την παραλία στην Αρετσούς, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαμαριάς

Αντιπροσωπεία μαθητών από γυμνάσια της Ισπανίας και της Λετονίας, ήρθαν στη Θεσσαλονίκη, με το πρόγραμμα ERASMUS και η πρώτη τους ξενάγηση έγινε στην Καλαμαριά. Επισκέφθηκαν το Παλατάκι, την παραλία στην Αρετσούς, ενώ αμέσως μετά συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δαρδαμανέλης ενημερώθηκε για το πρόγραμμα που παρακολουθούν τα παιδιά με την ονομασία 5G (Going for great, genius, green, generation), ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο θέμα της ανακύκλωσης, αλλά και τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται σ’ αυτές τις χώρες.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς, για την επίσκεψή τους στον δήμο Καλαμαριάς, ενώ στους εκπροσώπους-καθηγητές των δύο σχολείων έδωσε δώρο πίνακες με την Αργώ.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Γενική Γραμματέας του δήμου, Ελένη Φύκα, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Θάνος Γιαννακός και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πρασίνου, Στέλιος Ματσαρίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ