Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μαζεύουν τραπεζοκαθίσματα από τη Λεωφόρο Νίκης (φωτο-vid)

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. μαζεύουν τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιχείρηση απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη στo κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κλιμάκια της δημοτικής αστυνομίας και της ΕΛ.ΑΣ. μαζεύουν τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Λεωφόρο Νίκης μετά από τις βεβαιώσεις σχετικών παραβάσεων.

Στόχος του δήμου Θεσσαλονίκης είναι να μπει τέλος στην παράνομη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και να απελευθερωθεί ο δημόσιος χώρος για τους πολίτες.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου-Πολυχρονίδου, «οι δράσεις θα συνεχιστούν όχι μόνο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και περιφερειακά, στις υπόλοιπες περιοχές».

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα δημοτικής αστυνομίας Λευτέρη Κιοσέογλου, με τις επιχειρήσεις αυτές που ξεκίνησαν το 2017 και εντάθηκαν μέσα στο 2018 θα καλυτερέψει η εικόνα της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2017, οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου είχαν προαναγγείλει ότι θα αποστείλουν επιστολές σε παραβατικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως στο κέντρο της πόλης. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους θα ακολουθούσε η διαδικασία απομάκρυνσης.