Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ

Η κ. Αλεξίου οφείλει να παραδώσει την έδρα της, τονίζει σε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» μετά την ανεξαρτητοποίησή της

Την ανεξαρτητοποίηση της Δήμητρας Αλεξίου-Στυλιάδη από τη δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» με επικεφαλής την Κατερίνα Νοτοπόλου σχολιάζει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός, τονίζοντας πως οι λόγοι «ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κυρία Δήμητρα Αλεξίου-Στυλιάδη ,η οποία εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξή μας «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ» κατέθεσε πριν λίγο στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης την ανεξαρτητοποίησή της προφασιζόμενη ότι αδυνατεί να λειτουργήσει σε μία πολιτικά ελεγχόμενη παράταξη.

Προφανώς οι λόγοι αυτοί της ανεξαρτητοποίησής της ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Άλλωστε όπως σπανίως τίμησε με την παρουσία της τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, το ίδιο έπραξε και με τις Συνεδριάσεις Δημοτικής μας Ομάδας όπου οι Σύμβουλοι ελεύθερα και δημοκρατικά εκφράζουν τις απόψεις τους.

Η κυρία Αλεξίου οφείλει τέλος και σύμφωνα με το καταστατικό της παράταξης αλλά κυρίως με βάση τη στοιχειώδη πολιτική ηθική και εντιμότητα να παραδώσει την έδρα της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ