Skip to main content

Θεσσαλονίκη Μαζί για Αβαρλή: Να διαλευκανθεί η υπόθεση ανεξαρτήτως θέσεων και αξιωμάτων

«Αναμένουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της στο ακέραιο», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» για την υπόθεση Αβαρλή.

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» για την υπόθεση της καταγγελλόμενης δωροδοκίας από τον πρώην αντιδήμαρχ Θεσσαλονίκης, Γιώργου Αβαρλή, με την ιδιότητα του λογιστή, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραμένει κρατούμενος έως το Σάββατο.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη στον Αβαρλή - Κρατούμενος μέχρι την απολογία του

Η παράταξη σημειώνει ότι «με έκπληξη πληροφορηθήκαμε χθες από δημοσιεύματα την υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα και σχετίζεται με Αντιδήμαρχο της διοίκησης Ζέρβα. Ως δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» αυτονόητα καταδικάζουμε κάθε παράνομη ενέργεια τόσο σε ηθικό όσο ασφαλώς και σε νομικό επίπεδο».

Διαβάστε: Δήμος Θεσσαλονίκης: Παραιτήθηκε ο Αβαρλής για εμπλοκή του σε ιδιωτική υπόθεση με φακελάκι

Η παράταξη αναφέρει ότι «αναμένουμε η δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της στο ακέραιο» και προσθέτει ότι «αναμένουμε να διαλευκανθεί η υπόθεση της δωροδοκίας- σύμφωνα με το κατηγορητήριο- και όποιοι αποδειχθούν ένοχοι να αντιμετωπίσουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις, ανεξαρτήτως θέσεων και αξιωμάτων».