Skip to main content

Θεσσαλονίκη Μαζί: Η διοίκηση Ζέρβα να σταματήσει να παίρνει αβασάνιστα αποφάσεις

Βολές κατά της διοίκησης Ζέρβα εξαπέλυσε η επικεφαλής της παράταξης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ κατά την επίσκεψή της στον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΒΡΕΠΟΜ.

Τον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό του Οργανισμού Βρεφονηπιακής Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του δήμου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η επικεφαλής της παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ» Κατερίνα Νοτοπούλου και συναντήθηκε με τοπικούς συμβούλους και εργαζόμενους στον σταθμό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η διοίκηση του δήμου με δικαιολογία τη λήξη μίσθωσης του ακινήτου, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Ε΄ Βρεφονηπιακού Σταθμού κατά την τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΟΒΡΕΠΟΜ, εξέλιξη η οποία θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις οικογένειες των παιδιών της περιοχής, αφού δεν υπάρχει άλλος βρεφονηπιακός σταθμός σε κοντινή απόσταση».

«Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί η διοίκηση δεν φρόντισε έγκαιρα να βρεθεί άλλο κτήριο κατάλληλο για να στεγασθεί ο 5ος βρεφονηπιακός σταθμός, ενώ γνώριζε για τη λήξη της μίσθωσης», όπως αναφέρεται στη συνέχεια.

Μετά από την επίσκεψη της στον βρεφονηπιακό σταθμό η κυρία Νοτοπούλου δήλωσε πως «η Β' δημοτική κοινότητα είναι μια περιοχή με ιδιαίτερα προβλήματα και η Διοίκηση του κυρίου Ζέρβα με την πολιτική της επιδεινώνει αυτήν την κατάσταση».

Συνέχισε λέγοντας πως «θυμίζουμε ότι με πρόσφατες αποφάσεις της, στέρησε από τους κατοίκους της περιοχής τη Βίλα Πετρίδη και προχώρησε στον αποχαρακτηρισμό ενός ακόμα οικοπέδου, το οποίο προορίζονταν για πολιτιστικές χρήσεις».

«Με τις συνεχείς αποφάσεις της φανερώνει και τις προτεραιότητες της. Προφανώς οι ανάγκες των οικογενειών και των παιδιών τους της Β δημοτικής κοινότητας, βρίσκονται πολύ χαμηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων της διοίκησης Ζέρβα», τόνισε η επικεφαλής της παράταξης «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ» ενώ κατέληξε καλώντας τη διοίκηση του δήμου να σταματήσει να παίρνει αβασάνιστα αποφάσεις που πλήττουν τους δημότες μας και να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα, το οποίο η ίδια δημιούργησε».