Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Με έδειρε και με απείλησε με σουγιά μέσα σε λεωφορείο», καταγγέλλει 18χρονος

Νεαρός καταγγέλλει στη Voria ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ - Θα μηνύσει την οδηγό που δεν σταμάτησε το όχημα

Ξυλοδαρμό και απειλή με σουγιά καταγγέλλει πως δέχθηκε 18χρονος από έναν 60χρονο μέσα σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Όπως περιγράφει ο 18χρονος στη Voria.gr όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος μιλούσε στο τηλέφωνο εντός του αστικού λεωφορείου της γραμμής 39. Ο 60χρονος φέρεται να ενοχλήθηκε, του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο και στη συνέχεια ξεκίνησε να χτυπά τον νεαρό με μπουνιές στο κεφάλι.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, όπως καταγγέλλει ο 18χρονος, ο 60χρονος έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά που προσπάθησε να τον φέρει στον λαιμό του για να τον τραυματίσει.

«Ενώ το περιστατικό ήταν σε εξέλιξη η οδηγός του λεωφορείου δεν σταμάτησε το όχημα για να καλέσει την αστυνομία ως όφειλε, παρότι οι υπόλοιποι επιβάτες της γραμμής είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Αντ' αυτού μάς κατέβασε και τους δύο στη στάση Μεταμόρφωση του Σωτήρος», υπογραμμίζει στη Voria.gr ο 18χρονος.

Στη συνέχεια, όταν και κατέβηκαν στην οδό Δελφών, ο 18χρονος κάλεσε το 100 αλλά ο φερόμενος ως δράστης εξαφανίστηκε. Ο νεαρός, όπως τονίζει στη Voria.gr, θα προχωρήσει σε αναφορά του περιστατικού στον ΟΑΣΘ αλλά και σε μήνυση σε βάρος της οδηγού που δεν σταμάτησε το λεωφορείο ώστε να προλάβει να έρθει η αστυνομία και να συλλάβει τον καταγγελλόμενο ως δράστη.