Skip to main content

Καταχειροκροτούμενος ψήφισε στη Θεσσαλονίκη ο Κώστας Καραμανλής (vid)

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλησε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, χαιρέτησε όμως δια χειραψίας όσους τον πλησίασαν και συνομίλησε μαζί τους

Στο 17ο δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, επί της Δελφών, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα πριν από λίγο ο πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τον κ. Καραμανλή υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τόσο πολίτες που περίμεναν από νωρίς να έρθει στο σχολικό συγκρότημα όσο και οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης, Έλενα Ράπτη και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ευδιάθετος, ψήφισε για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ χειροκροτήματα και ευχές από φίλους του κόμματος δέχτηκε και κατά την έξοδό του. Δεν θέλησε να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης, χαιρέτησε όμως δια χειραψίας όσους τον πλησίασαν και συνομίλησε μαζί τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής βρίσκεται από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, οπότε παρευρέθηκε στην Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.