Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το δημαρχείο Ωραιοκάστρου (φωτο)

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Ωραιοκάστρου έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και στα μέλη της διοίκησης του δήμου

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικές φωνές, χαμόγελα και αισιοδοξία πλημμύρισε το δημαρχείο Ωραιοκάστρου παραμονή των Χριστουγέννων.

Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του δήμου Ωραιοκάστρου έψαλλαν τα κάλαντα στον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και στα μέλη της διοίκησης του δήμου, δημιουργώντας εορταστικό και χαρούμενο κλίμα στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια, μέλη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων έψαλαν στον δήμαρχο τα ποντικά κάλαντα, συνοδεία νεαρών λυράρηδων. Ακολούθως, έψαλαν τα κάλαντα στον κ. Τσακίρη μέλη του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

«Η Γέννηση του Χριστού εύχομαι να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία, ευημερία, ευτυχία και πρόοδο. Η νέα χρονιά να φέρει μόνο καλά και να επιφυλάσσει για όλους όμορφες στιγμές», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη της ορχήστρας και των συλλόγων.