Skip to main content

Agrotica 2020: Με άρωμα Γερμανίας άνοιξε η εκθεσιακή χρονιά της ΔΕΘ

Οι προετοιμασίες για την γερμανική συμμετοχή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενόψει της Έκθεσης του Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία

Άρωμα Γερμανίας είχε η έναρξη του εκθεσιακού προγράμματος της ΔΕΘ-Helexpo για το 2020, μιας χρονιάς που θα «σφραγισθεί» από τη συμμετοχή της ως Τιμώμενης Χώρας στην 85η ΔΕΘ.

Σήμερα το πρωί, πρώτη μέρα της Agrotica, της πρώτης έκθεσης του 2020, τοποθετήθηκε, παρουσία της Γερμανίδας Γενικής Προξένου στη Θεσσαλονίκη, κας Sibylla Bendig, η σημαία της Γερμανίας στην αίθουσα του δ.σ. της ΔΕΘ-Helexpo, δίπλα στην ελληνική, σε ένα συμβολικό «καλωσόρισες».

Οι προετοιμασίες για την γερμανική συμμετοχή βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ώστε στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες να γνωρίσουν όλο το φάσμα του γερμανικού επιχειρείν.

Παρόντες στην εκδήλωση για την τοποθέτηση της σημαίας ήταν από την πλευρά του εθνικού εκθεσιακού φορέα ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Αλέξης Τσαξιρλής.