Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 15χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Ημαθία

Ο 43χρονος οδηγός παρέμεινε στο σημείο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και στη συνέχεια συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο μετά από παράσυρση από όχημα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, περίπου στις 19:00, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η ανήλικη παρασύρθηκε στην περιοχή Καβάσιλα της Ημαθίας από όχημα που οδηγούσε 43χρονος. Τη στιγμή της παράσυρσης ήταν με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο μέχρι η 15χρονη να παραληφθεί από το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια. Το κορίτσι μεταφέθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Βέροιας και από εκεί στο Ιπποκράτειο, λόγω των σοβαρών τραυμάτων της.

Όπως αναφέρουν νοσοκομειακές πηγές, η 15χρονη φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και μικρό κάταγμα στη λεκάνη, που δεν είναι ανησυχητικό. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει οι απεικονιστικές και αξονικές εξετάσεις καθώς και όλες οι απαραίτητες ακτινογραφίες και η νεαρή κοπέλα έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Αυτήν την ώρα νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και εκτός κινδύνου στη νευροχειρουργική κλινική και παρακολουθείται από παιδονευροχειρουργούς.

Πηγή φωτογραφίας: laikoyra.gr