Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με μαύρες κορδέλες παρέλασαν οι συμμαθητές του 18χρονου που πέθανε σε τροχαίο

Οι συμμαθητές του 18χρονου αποφάσισαν να παρελάσουν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και μνήμης για τον αγαπημένο τους φίλο.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα ανήμερα της εθνικής επετείου της 28η Οκτωβρίου ο άτυχος 18χρονος Χρήστος που έχασε άδικα τη ζωή του προχθές σε τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο μεταξύ Λακκιάς και Περιστεράς όταν η γουρούνα που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τον καταπλάκωσε.

Συγκλονισμένοι οικείοι, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και λοιποί πολίτες έδωσαν το παρών στο ύστατο χαίρε στο χωριό που μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε το 18χρονο παλικάρι, την Περιστερά.

Σύμφωνα με το thermisnews.gr, ήταν μόλις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο όταν απέκτησε τη καινούργια γουρούνα του και ήθελε να την ευχαριστηθεί όσο γινόταν περισσότερο. Μόνο που η βόλτα του προς το διπλανό χωριό του έμελλε να είναι μοιραία. Κάτω από συνθήκες τις οποίες διερευνά η Τροχαία, το όχημα προσέκρουσε σε δέντρο και κατόπιν τον καταπλάκωσε. Παρά τις επίμονες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Σήμερα, οι συμμαθητές του αποφάσισαν να παρελάσουν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους και μνήμης για τον αγαπημένο τους φίλο.

Πηγή: thermisnews.gr

 

 

 

 

 

 

Ο επίλογος γράφτηκε στη Περιστερά. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε μέσα και περιμετρικά της εκκλησίας, σε ένα βουβό σκηνικό που κατά διαστήματα το διέκοπταν κλάματα και κραυγές. Δίπλα στην οικογένεια, συγγενείς φίλοι, δημοτικοί παράγοντες αλλά και συμμαθητές του Χρήστου ήταν αδύνατο να παρηγορήσουν οποιονδήποτε...

Μετά το τέλος της ακολουθίας και με προτροπή του ιερέα έμειναν μέσα στον Ναό μόνο η οικογένειά του και πολύ στενοί συγγενείς για τον τελευταίο χαιρετισμό.

Θυμίζουμε ότι για τους συμμαθητές του αδικοχαμένου νέου έχει γίνει πρόβλεψη για επίσκεψη ψυχολόγου στο ΕΠΑΛ Βασιλικών, ο οποίος θα μιλήσει στα παιδιά αύριο Παρασκευή 29/10.