Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με τα δύο παιδιά του ο Τζιτζικώστας στην παρέλαση - Η συγκίνηση του Ζέρβα

Έκλεψαν τις εντυπώσεις στην εξέδρα επισήμων τα δύο παιδάκια του περιφερειάρχη - Η συγκίνηση του δημάρχου που είχε παρελάσει ως μαθητής στο ίδιο σημείο

Με τα δύο παιδάκια του παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην Τσιμισκή, στη Θεσσαλονίκη, ο  Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέβηκε στην εξέδρα μαζί με τον γιο του και την κόρη του, όπου για αρκετή ώρα έκλεψαν την παράσταση και το ενδιαφέρον των επισήμων. Μάλιστα, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου συνομιλούσαν με τα δύο μικρά παιδάκια μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση.

«Ζήτησαν να έρθουν στην παρέλαση μαζί μου. Είδα ότι τους άρεσε. Δεν βλέπω την ώρα και εγώ ως γονιός να τους δω να παρελαύνουν», σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στο μεταξύ, συγκινημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας λίγο κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης, καθώς, στο ίδιο σημείο, στην οδό Τσιμισκή, είχε παρελάσει ο ίδιος όταν ήταν μαθητής.

«Καμαρώσαμε τα νιάτα της πόλης μας. Το πρώτο συναίσθημα είναι μια γλυκιά νοσταλγία, καθώς θυμήθηκα τα δικά μου μαθητικά χρόνια όταν είχα παρελάσει ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο», είπε μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης ο κ. Ζέρβας.