Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΛΘ ΘΑΝΟ ΛΙΑΓΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΕΡΒΑΣ

Για τις δυνατότητες ενδυνάμωσης της συνεργασίας του δήμου και της ΟΛΘ συζήτησαν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Θάνος Λιάγκος σε σημερινή τους συνάντηση.

Με τον νέο Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνο Λιάγκο, συναντήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας. Από πλευράς ΟΛΘ Α.Ε. στη συνάντηση συμμετείχε και ο Γενικός Διευθυντής Επενδύσεων της εταιρείας, Artur Davidian.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης κ. Ζέρβας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυνατότητες ενδυνάμωσης της συνεργασίας δήμου Θεσσαλονίκης και ΟΛΘ Α.Ε. μέσα από κοινές δράσεις πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου αλλά και σε ζητήματα οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Ο κ. Λιάγκος, από την πλευρά του, ανάπτυξε τη στρατηγική της ΟΛΘ Α.Ε. και παρουσίασε την πορεία των μεγάλων έργων υποδομής, τα οποία θα καταστήσουν το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης κόμβο συνδυασμένων μεταφορών των Βαλκανίων και της ευρύτερης περιοχής, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τοπική και εθνική οικονομία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ