Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με τραύματα από πυροβόλο όπλο το πτώμα στο Σχολάρι

Μετά από έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι ο άγνωστος άντρας, που βρέθηκε νεκρός, έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Με εγκληματική ενέργεια συνδέεται ο θάνατος του άγνωστου μέχρι στιγμής άντρα που βρέθηκε νεκρός τις πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, ύψος Σχολαρίου.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στην ευρύτερη περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα διαπιστώθηκε ότι ο άντρας έφερε τραύματα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Αρχικά ήταν δύσκολο κατά την ιατροδικαστική εξέταση να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άντρα, καθώς έλειπαν αρκετά μέρη του σώματος. Σημειώνεται ότι το πτώμα βρισκόταν στο σημείο αρκετές μέρες. Μετά από την εκτεταμένη έρευνα των αστυνομικών και την ανεύρεση και συλλογή νέων στοιχείων διαπιστώθηκε ότι τον άτυχο άντρα είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι.

Τα στοιχεία του ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ενδεχομένος να πρόκειται για αλλοδαπό άντρα.

Προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.