Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέχρι τους 20 βαθμούς φτάνει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Μακεδονία και Θράκη. Ο υδράργυρος θα δείξει από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Με γενικά αίθριο καιρό ξεκινά η εβδομάδα, με παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις βραδινές ώρες. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3 μποφόρ, το απόγευμα το απόγευμα νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένεται επίσης γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 μποφόρ. Το απόγευμα θα φυσούν νοτιάδες, 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).