Skip to main content

Θεσσαλονίκη:Μεγάλη προσέλευση στο εμβολιαστικό κέντρο μέσα στο Mediterranean Cosmos (φωτο)

Πάνω από 350 Θεσσαλονικείς εμβολιάστηκαν σε λιγότερο από τρεις ώρες στην κινητή μονάδα στο Mediterranean Cosmos, ενδιάμεσα στα ψώνια τους

Πάνω από 350 άτομα μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκαν στο εμπορικό κέντρο του Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εμβολιαστούν ενδιάμεσα από τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και τον καφέ τους, στο πλαίσιο της δράσης που διοργάνωσε η 4η Υγειονομική Περιφέρεια.

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών επέλεξαν να εμβολιαστούν στο εμβολιαστικό κέντρο που έχει στηθεί από την 4η ΥΠΕ από τις 12 σήμερα μέχρι και τις 7 προκειμένου να ενισχυθεί η ανοσία εν όψει των εορτών.

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί αφορούν την τρίτη δόση, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που κάνουν την πρώτη δόση με το σκεύασμα της Pfizer.

Την ικανοποίησή του για τη δράση εξέφρασε και ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ, Δημήτρης Τσαλικάκης, ο οποίος εκτίμησε πως μέχρι και το πέρας της δράσης θα πραγματοποιηθούν περίπου 600 εμβολισμοί.

«Λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη δράση στην πλατεία Αριστοτέλους, μας έχει παραχωρηθεί σήμερα το μέρος από το Mediterranean Cosmos προκειμένου να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης», σημείωσε ο κ. Τσαλικάκης, ενώ πρόσθεσε πως οι εμβολιασμοί διενεργούνται χωρίς ραντεβού για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλο και περισσότερος κόσμος θα έρθει ανάμεσα στα ψώνια του. Τους δίνουμε χαρτάκι προτεραιότητας και τους ενημερώνουμε για την εκτιμώμενη αναμονή για να μην περιμένουν εδώ».