Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέλος μεγάλου κόμματος καταγγέλλει στέλεχος για κακοποίηση

Το θέμα έχει φτάσει μέχρι την Αθήνα, καθώς η καταγγέλλουσα έχει ενημερώσει τους υπεύθυνους των αρμοδίων κομματικών οργάνων.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε πολυπληθή κομματική οργάνωση της Θεσσαλονίκης

H αναστάτωση δεν έχει να κάνει με τυχόν εσωκομματικές διαδικασίες, εκλογές, τάσεις, ρεύματα κ.ο.κ., αλλά με μία πολύ σοβαρή καταγγελία την οποία έχει κάνει γυναίκα, μέλος του κόμματος, σε βάρος στελέχους το οποίο μάλιστα, φιλοδοξεί να αναρριχηθεί οσονούπω και σε νέο κομματικό αξίωμα, υψηλότερο από αυτό που κατέχει σήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, από τα κεντρικά του κόμματος, καθώς το θέμα έχει φτάσει ως την Αθήνα, η καταγγέλλουσα έχει ενημερώσει τους υπεύθυνους των αρμοδίων κομματικών οργάνων, ότι έχει δεχθεί κακοποίηση από το συγκεκριμένο στέλεχος με τον οποίο διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό έως και πριν από μερικούς μήνες.

Η καταγγελία της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία δεν είναι τυχαία στο κόμμα, έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση, λόγω και της συγκυρίας, με τις υποθέσεις πάσης φύσεως κακοποίησης να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η αναστάτωση αυτή αντί να κινητοποιήσει τα αρμόδια τοπικά κομματικά όργανα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση το ταχύτερο, πριν να πάρει άλλες διαστάσεις και να προκαλέσει ενδεχομένως και τεράστιο πλήγμα στο κόμμα, αντιθέτως έχει προκαλέσει αμηχανία η οποία έχει οδηγήσει ουσιαστικά σε αδράνεια.

Σημειωτέον ότι για την υπόθεση είναι ενήμερη και η ηγεσία του κόμματος η οποία έχει δώσει εντολή «το θέμα να λυθεί αμέσως». Ωστόσο, η υπόθεση πάει μπαλάκι από τον έναν στον άλλον, κινώντας υποψίες ότι επιχειρείται να κουκουλωθεί.

Εξυπακούεται ότι η Voria.gr έχει στη διάθεσή της τα ονόματα τόσο της καταγγέλλουσας όσο και του καταγγελλόμενου τα οποία δεν δημοσιεύει για ευνόητους λόγους.