Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε δύο μήνες διέρρηξαν 15 αυτοκίνητα στην Καλαμαριά

Η λεία των δραστών περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Εξιχνιάσθηκαν από τις αστυνομικές αρχές πολυάριθμες περιπτώσεις διαρρήξεων αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλαμαριάς. Για την υπόθεση συνελήφθη ως δράστης στο πλαίσιο του αυτοφώρου νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με συνεργό του το τελευταίο δίμηνο διέρρηξε συνολικά 15 οχήματα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Συγκεκριμένα, χθες τα ξημερώματα έπειτα από καταγγελίες για άτομα που διαπράττουν διαρρήξεις οχημάτων στην περιοχή της Καλαμαριάς, αστυνομικοί εντόπισαν τον νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξαν τις προηγούμενες ώρες συνολικά έξι οχήματα, στα οποία εισέρχονταν αφού πρώτα προέβαιναν στη θραύση του φινιστρινιού.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο δίμηνο διέπραξαν με την ίδια μέθοδο ακόμη εννέα διαρρήξεις αυτοκινήτων στην ίδια περιοχή.

Η λεία των δραστών περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Επίσης, ο συλληφθείς ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των δραστών κλοπής κινητού τηλέφωνου από επιβάτιδα αστικού λεωφορείου στο κέντρο της πόλης ξημερώματα της 22-11-2019.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.