Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε δύο μήνες τού έκλεψαν τα ελαστικά και τη μάσκα!

Δύο μήνες πριν του έκλεψαν τις τέσσερις ρόδες του αυτοκινήτου του από την πιλοτή της πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, τώρα του «ξήλωσαν» και τη μάσκα!

Δεν έχουν ιερό και όσιο οι κλέφτες που... δραστηριοποιούνται το τελευταίο διάστημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς πλέον έχουν το θράσος να «χτυπούν» ξανά στο ίδιο σημείο και για δεύτερη φορά!

Πριν από μόλις δύο μήνες, ιδιοκτήτης ΙΧ οχήματος στην περιοχή της Πυλαίας έπεσε θύμα κλοπής των ελαστικών του αυτοκινήτου του. Ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο μέσα στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στη συμβολή των οδών Τσέλιου και Σταματέλου, άγνωστοι δράστες τού απέσπασαν και τα τέσσερα ελαστικά του οχήματός του.

Σήμερα, ο ιδιοκτήτης του ΙΧ διαπίστωσε έκπληκτος ότι έπεσε θύμα κλοπής ξανά: αυτή τη φορά, όμως, από το όχημά του έλειπε ολόκληρη η «μάσκα», δηλαδή του «ξήλωσαν» την εμπρόσθια πλαστική προστατευτική επένδυση του αυτοκινήτου!

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν και αναζητεί τους δράστες, ενώ οι καταγγελίες για αντίστοιχες κλοπές σε όλη την πόλη πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.